Kienkeurig

STICHTING KIENKEURIG

De Stichting Kienkeurig realiseert projecten voor personen met een beperking, chronisch zieken en senioren in en om de Poolse stad Chojnice. Om onze projecten uit te voeren, zetten we acties op touw waarmee we geld en goederen inzamelen. Wij zijn een compacte organisatie met korte lijnen en intensieve contacten in Chojnice. Onze hulp komt hierdoor snel en op de juiste plek terecht. Momenteel zijn wij onder meer actief met projecten voor scholen, kindertehuizen, verzorgingstehuizen, een voedselbank en een hospice voor terminale patiënten.

kienkeurig

Doel van Kienkeurig
Het doel van de Stichting Kienkeurig en de aan de Stichting Kienkeurig gelieerde Stichting Vrienden van Chojnice is het realiseren van welzijnsbanden met de Poolse stad Chojnice en omgeving. Wij zetten ons in om allerlei projecten en activiteiten op het gebied van welzijn en zorg mogelijk te maken voor personen met een kleine portemonnee, voor mensen met een beperking, voor chronisch zieken, voor weeskinderen en voor senioren in en om Chojnice.

Kienkeurig is een stiching die zich inzet om allerlei projecten en activiteiten op het gebied van welzijn en zorg mogelijk te maken in de poolse stad Chojnice.

Meer info?  Hier kunt u de website bekijken.